YHTEISTYÖKUMPPANIT

RaumArs ry on kansainvälisen ResArtis taiteilijaresidenssiorganisaation jäsen.

Pitkäaikainen ja kiinteä yhteistyökumppani on Rauman taidemuseo. Siellä sijaitsee mm. yhdistyksen postiosoite. Rauman taidemuseo tukee yhdistyksen toimintaa henkilökunnan asiantuntija-avulla ja työpanoksella.

RaumArs ry tekee yhteistyötä paikallisten koulujen, museoiden, taidelaitosten, kuvataidekoulun, musiikkiopiston, tanssikoulun, korjausrakentamiskeskus Tammelan ja yhdistysten – kuten Sinisen Meren Elokuvajuhlien, Rauma Festivon, kansalaisopiston, Rauman Seudun Katulähtyksen, Rauman Seudun Työnhakijoiden – sekä erilaisten festivaalien kanssa. Toiminta-alueena on koko Satakunta.

Taiteilijajärjestöistä Raumalla toimivat mm. Rauman taiteilijaseura, Rauman taidegraafikot ja Keramos ry sekä Porissa Nyte ry ja T.E.H.D.A.S ry. RaumArsin taiteilijavieraat ovat aiemmin toteuttaneet on taideprojekteja myös esimerkiksi merimiesten, Marttojen, nyplääjien, suunnistajien, Silakkamarkkinoiden ja Inspira ry:n (harrastajataiteilijat) kanssa. Elokuussa työskentelevät taiteilijat kuuluvat Elokuvajuhlien Baltic Herring -lyhyelokuvakilpailun tuomaristoon.