Tue RaumArs ry:n toimintaa, 2021

Myynnissä Tasha Doremuksen ja Sebastien Leclercqin taideprojektin valokuvia Rauman merimuseolla sekä Kai Hyvärisen näyttelyn yhteydessä 30.10.2021 saakka ITE Satakunnassa -kirjoja.

Rauman merimuseolla on lokakuun loppuun saakka myynnissä Tasha Doremuksen ja Sebastien Leclercqin Majesteettista yksitoikkoisuutta – Nykymerenkulku Suomessa taideprojektin kehystettyjä valokuvia.

Ostamalla valokuvat tai ITE-Satakunnassa kirjan tuet toimintaamme ja vierailevien taiteilijoiden työtä sekä taiteen tekemistä yhdessä paikallisten asukkaiden kanssa. 

Ranskalais-englantilaisen, Philadelphiassa asuvan taiteilijapariskunnan yhteisnäyttely oli esillä Rauman merimuseossa ja myöhemmin Forum Marinumissa Turussa, Suomen Merimuseossa Kotkassa ja Uudenkaupungin kirjastossa. Vuosina 2013-2014 RaumArs taiteilija-vierasresidenssiensä aikana Sebastien Leclercq ja Tasha Doremus tapasivat useita ihmisiä, jotka työskentelivät merenkulkuun ja siihen liittyvän teollisuuden tai koulutuksen parissa ja jotka olivat ylpeitä tästä kaupungin traditiosta. 

Valokuvaprojekti alkoi heinäkuussa 2013 rahtilaivalla Raumalta Espanjan Santanderin kautta Englannin Hulliin. Tämän jälkeen taiteilijat seilasivat tammi-helmikuussa 2014 eri laivoilla yhteensä kuukauden ajan Suomen, Ruotsin ja Saksan rannikoilla. He kuvasivat työtä tekeviä ihmisiä rahtilaivojen kansilla vinsseissä, käsiä köysissä ja ketjuissa satamissa sekä majesteettista maisemaa merellä.

Kuvat ovat mustissa puukehyksissä, kooltaan 50×70 cm (kuvakoko 40×60) hintaan 150€/kpl ja 40×30 cm (kuvakoko 20×30) hintaan 65€/kpl. Kehystämätön kuva 40€.

ITE-Satakunnassa -kirjan ovat toimittaneet Veli Granö ja Elina Vuorimies. Se julkaistiin Jori Tapio Kalliolan kesäkuisen näyttelyn ja residenssityöskentelyn yhteydessä.

Tiedustelut Hannele Kolsiolta, puh. 0440545419 tai sähköpostiin raumars (at) raumars.org