Läntisen tanssin aluekeskuksen residenssi heinäkuu

Haku LTA:n Rauman residenssiin ajanjaksolle 1.–31.7.2022. Haun viimeinen päivä 9.1.2022.

Residenssin tavoitteena on tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen alueella. Työskentelet oman praktiikkasi parissa Raumalla ja osallistut mahdollisuuksien mukaan heinäkuussa järjestettävään pitsiviikkoon.

Tänä vuonna teemme yhteistyötä myös Rauman taidemuseon kanssa ja residenssitaitielijalla on mahdollisuus osallistua kesänäyttelyn toteutukseen.

Työskentelyjakso on kuukauden pituinen 1.7.-31.7.2022. Työskentelystä saat kuukauden LTA:n aluekeskuspalkan ja sinulla on Raumars ry:n residenssiasunnon huone ja yhteistilat käytössäsi. Matkakustannuksiin tai muihin kustannuksiin ei LTA osoita erikseen tukea. Residenssiin voi hakea myös työparina, mutta silloin jaat aluekeskuspalkan ja residenssihuoneen työparisi kanssa. Majoitus on 1-2 hengelle. Residenssi on kohdennettu Suomessa asuville tanssitaiteen ammattilaisille.

Residenssitaiteilija valitaan anonyymin työsuunnitelman perusteella. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä aikoo residenssijakson aikana tehdä, miten työskentely tulee näkyväksi kaupunkiympäristössä, miten se vaikuttaa omaan taiteelliseen toimintaan ja miten se voidaan linkittää kesän yhteistyötapahtumiin.

Valinta tehdään kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä. Residenssijakso raportoidaan lyhyellä residenssikertomuksella, joka toimitetaan kuukauden kuluessa jakson päättymisestä.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja lyhyt cv 9.1.2022 mennessä. Haku toteutetaan anonyymisti, joten käsittele vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si siten, että niissä ei näy nimeä, ikää, sukupuolta tai yhteystietoja. Nämä tiedot kysytään lomakkeella erikseen. Hakemuksen saa laatia myös englannin tai ruotsin kielellä.

RaumArsin yhteistyökumppaneina ovat: Läntinen tanssin aluekeskus, Rauman taidemuseo ja Rauman kaupungin kulttuuri- ja museopalvelut

Läntisen tanssin aluekeskuksen hakulomake: täällä