JULKISET TAIDETEOKSET

Pilvilinnanväylä, Parpansalin puisto, 2015 ja uudistettu pitsi 2020.

Glenn Messersmith & Suzanne Morlock (US) & Tarmo Thorström & yhteistyössä Rauman Seudun Katulähetyksen VALO-pajatoimintojen työkokeilijat.

Taideteoksen ytimen muodostavat raumalainen merenkulku ja pitsinnypläys. Teos kuuluu Rauman kaupungin taidekokoelmiin.

Sponsorit ja yhteistyökumppanit: Eurajoen Romu Oy, Monentoimentalo, Rauman Betoni Oy, Erkko Näppi Oy, Rauma Works Oy, Tapani Kuusisto/Rauman KTK Oy, Insinööritoimisto Rakenne-Rauma Oy ja Viitama Rauno Tmi. Köydet: VG-Shipping, Finnpilot, Rauma Marine Constructions Oy ja Rauman Merihistoriallinen seura ry. Kiitos Logistikas Oy, Kukukari Oy ja Rauman RS-Rakennus Oy. Tukijat: Suomen Kulttuurirahasto, Erik Rosenlewin säätiö, Finlandia Foundation National (Pasadena CA).

Kudo & Kohtaa, Rauman kartta, 2013.

Collectif Reversible: Antonin Boyot Gellibert & Juliette Morel & Victor Labarthe (FR)

Vanhoista kankaista, vaatteista, muovipusseista ja matonkuteista raumalaisten kanssa tehty verkkoteos, jossa taiteilijat hyödynsivät perinteisiä ammatteja – kalastusta, kutomista ja nypläämistä. Osallistujien haastatteluista muodostui samalla osa Rauman kaupungin Rauman Tarinaa ja kartta syntyi tarinoista ja paikoista, jotka ovat sekä asukkaille että turisteille merkityksellisiä. Rauman kartta sijoitettiin Rauman taidemuseon pihalla olleen näyttelyn jälkeen Rauman kaupungin matkailutoimistoon, jossa se oli esillä 2013–2017. Teos kuuluu Rauman kaupungin kokoelmiin.

Toiveen kolmisointu, Uotilanrinteen peruskoulu piha, 2011-2018.

Jihee Min & Uotilanrinteen peruskoulun 7F sekä 8. ja 9. luokkien kuvataideryhmien oppilaat. Teos on Rauman kaupungin taidekokoelmissa.

Kohtaaminen Pohjolassa, Luostarinkatu 1, 2009.

Concetta Modica & Rauman Lännen Martat. Kirjottu seinävaate lahjoitettiin Rauman seurakunnan nuorten kerhohuoneeseen.

Selviytymiskartta, Nortamonkatu 5, 2007.

Agenor Marti yhdessä Sepän talolla käyneiden kaupunkilaisten ja RaumArsin juhlanäyttelyn Yhteyksiä – Asiaa yhteisötaiteesta Lönnströmin taidemuseossa käyneiden kanssa maalasi 1,50 x 3,8 metrisen akryylimaalauksen, joka on Rauman kaupungin taidekokoelmissa ja sijoitettu Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskuksen (2016 alkaen Musiikkiopisto) sisääntuloaulaan.

Palloseinä, Monnan palloilukenttä, 2004

Michael Brown yhdessä Kari Korhosen kanssa maalasi seinän, jota vastaan voi pallotella Monnan jalkapallokentälle.

Pususillan kaidemaalaus, 2000

Hanni Stolker maalasi ja suunnitteli uuden ulkoasun Pususillan kaiteisiin Raumalla. Väritys on saanut ideansa Vanhan Rauman talojen värityksistä.